schildklier testen

Problemen met de schildklier

Je denkt er vaak niet over na, kwaaltjes die je hebt maar die niet zo erg lijken. Je zweet of je valt om een of andere reden erg veel af in korte tijd. Toch kunnen problemen met de schildklier als erg vervelend, en op de lange termijn veel schade aanrichten aan je gezondheid. Ook hartkloppingen en somberheid kunnen optreden, het ergste is dat je er geen zere vinger op kunt leggen waar deze klachten vandaan komen. Door een schildklier testen komt de oorzaak waarschijnlijk wel boven tafel. 

schildklier testen

Klachten die veel voorkomen

Ook bij een schildklier kun je klachten hebben die veel voorkomen bij mensen, werkt je schildklier te snel dan kun je last krijgen van hartkloppingen, gewicht wat afneemt en zweten. Werkt je schildklier te traag, dan is de mogelijkheid aanwezig dat je klachten krijgt als vermoeidheid, zwaarder worden en dat je een somber gevoel hebt. Maar bobbels in de hals of een zwelling kan ook duiden op een probleem met de schildklier, de schildklier testen is de enige mogelijkheid om erachter te komen waar de problemen vandaan komen.

Zoeken naar de oorzaak

Bij een schildklier testen kunnen verschillende onderzoeken worden gedaan, vaak kan de arts al zien aan de schildklier of er iets aan de hand is. Maar bij bloedwaardentest.nl kunnen ze door bloedonderzoek snel en accuraat achter de oorzaak komen, de symptomen zijn zo uitgebreid dat je eigenlijk niet zonder een test kan om het bloed te onderzoeken. Bij een bloedonderzoek wordt bekeken of bepaalde stoffen in het bloed voorkomen die de problemen veroorzaken.