rvs beitsen

RVS beitsen, wat is dit

Voor veel mensen is het belangrijk dat ze meubels en andere onderdelen binnen in een huis of bedrijf goed onderhouden. Ook de onderdelen, meubels, ect. die minder onderhoud nodig hebben zoals RVS meubelen moeten soms ook een onderhoudsbeurt hebben. Het beste is dan om deze te laten beitsen. RVS Beitsen? Wat mag dat dan inhouden? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. Gelukkig is dit zeer eenvoudig te beantwoorden.

rvs beitsen

Nog meer bescherming voor een langere levensduur

RVS Beitsen is eigenlijk een hele simpele techniek waarbij er klein transparant en dekkend laagje wordt aangebracht op bepaalde materialen zoals RVS. Dit laagje zorgt ervoor dat de RVS beter beschermd wordt tegen weer en wind. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het RVS meubelstuk beter bruikbaar in de buitenlucht. Ook zorgt dit laagje ervoor dat het materiaal extra bestendig is tegen uv-straling waardoor het niet snel tot helemaal niet verkleurd. 

Als laatste zorgt beitsen er ook nog eens voor dat een (weer als voorbeeld genomen) RVS meubel er strakker en mooier uit komt te zien. Je kan dit dus eigenlijk vergelijken met een lak aanbrengen, alleen biedt dit soort lakje een veel hogere bescherming en strakheid aan.