Mijn klant wil niet betalen!

Hoe graag in me ook in wil én kan leven bij mijn klanten… Soms ook wel eens te graag. Mijn klant wil niet betalen namelijk ongeacht naar wat ik heb getracht te bereiken bij hun, helaas zonder het resultaat wat ik wil zien. Ik heb namelijk meerdere brieven en telefoontjes gepleegd met deze mensen maar tot op heden is de betaling uitgebleven. Nu dat het voor mij de maat vol is ben ik gaan zoeken naar een incassobureau. Deze had ik namelijk nog niet aangezien ik dit ook nog niet nodig had in het verleden.

Logo-Online-Incasso

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van online-incasso.nl. Hier heb ik de nodige informatie gekregen naar wat ik zocht om definitief een incasso in te dienen. Doordat ik maar een factuur open had staan wilde ik eerst kijken hoe dat hun te werk gaan alvorens ik deze factuur in ga dienen, stukje vriendelijkheid van mezelf denk ik…

Uiteindelijk heb ik alles gevonden naar wat ik zocht en mijn factuur ingediend. Hoe dat hun het voor mekaar hebben gekregen weet ik niet, maar binnen twee werkdagen was de factuur betaald door de desbetreffende klant!