Met www.bmkgroep.nl worden alle openstaande facturen betaald

Als ondernemer heb je te allen tijde recht op het geld van jouw klanten. Jouw producten en diensten zijn immers niet voor niets en je moet jouw bedrijf draaiende houden. Het is daarom belangrijk om de openstaande vorderingen zo snel mogelijk in ontvangst te kunnen nemen, zonder dat hiermee de relatie tussen jou en de klant wordt gebroken. Bij www.bmkgroep.nl kun jij op de juiste manier jouw openstaande facturen laten innen, zonder dat hier veel gevolgen aan vastzitten voor jouw bedrijf.

Bij de uitbesteding wordt de beste benadering gehanteerd

BMK is voor verschillende sectoren inzetbaar. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties en het MKB. Hierbij worden vaak facturen naar klanten gestuurd, welke in veel gevallen niet of niet op tijd betaald worden. Je kunt ervoor kiezen om hier zelf achteraan te gaan, maar je kunt het ook uitbesteden aan een incassobureau. Bij het inzetten van een incassobureau is het echter wel belangrijk dat de juiste benadering wordt gehanteerd, zodat het jouw bedrijf en jouw relatie tot klanten niet kan schaden. Hierop is www.bmkgroep.nl goed voorbereid. 

Te allen tijde inspraak over de vorderingen

Specialisten gaan aan de slag met het dossier. Aan de hand van jouw account bij de website kun je de dossiers en de vorderingen inzien. Hierbij zie je gelijk welke stappen er ondernomen zijn en welke er nog gedaan moeten worden. Ook neemt het bedrijf contact met jou op om adviezen te geven, zodat je de juiste keuze kunt maken voor de stappen die nog ondernomen moeten worden. Jij hebt als ondernemer te allen tijde inspraak in de procedure, waardoor je goed in kunt schatten hoe je alles op een zo positief mogelijke manier kunt laten verlopen voor jouw bedrijf. Zo heb je niet alleen alle facturen betaald, maar ook de relatie tot jouw klanten behouden.