crematie Arnhem

Persoonlijk afscheid bij crematie Arnhem

Wanneer je een dierbare hebt verloren en je wilt graag een waardige crematie, dan ben je bij crematie Arnhem op het juiste adres. Je wilt liever afscheid nemen dan allerlei zaken regelen. Je wordt geholpen door een crematie te verzorgen die is afgestemd op je wensen en budget. Het is belangrijk dat er naar je geluisterd word en dat er adviezen worden gegeven over de mogelijkheden, zodat je een passend en persoonlijk mogelijk uitvaart krijgt. Er wordt altijd respectvol met je wensen omgegaan. De zorg word uit je handen genomen voor een waardig afscheid. Ook krijg je hulp en advies over het invullen van de uitvaart. Het verloop van de ceremonie wordt aan je uitgelegd.

Hoe verloopt het proces?

Crematie Arnhem heeft veel ervaring met uitvaarten. 

crematie Arnhem

Hieronder zie het proces hiervan:

  • Voor de crematie: 36 uur na het overlijden van een overledene, mag je cremeren. Zes dagen na het overlijden, mag de crematie niet plaatsvinden. 
  • Het regelen van een crematie: Dit kan best hectisch zijn. Dit hoeft niet alleen te gebeuren, je krijgt namelijk hulp van een uitvaartverzorger. 
  • Herdenkingsdienst: Gebruikelijk wordt dit gehouden in het crematorium. Het is ook mogelijk om dit houden op een plek waar de overledene veel waarde aan hecht.
  • As: Na het crematieproces, wordt de as van de overledene meteen in een tijdelijke urn gedaan
  • Condoleance: Na de crematie is er de tijd om samen bij elkaar te komen om even te praten.
  • Na de crematie: De urn kun je op een bijzondere plek uitstrooien of bewaren.