bouwhekdoek

Help mensen de weg te vinden op de bouwplaats

Bouwplaatsen zijn veelal lastige plekken voor gewone ‘leken’. Stel de lokale Albert Heijn wordt aangepakt. De plek waar jij altijd de boodschappen komt doen. Je weet dat de winkel open moet zijn, maar door allerlei hekken en dergelijke kun jij de toegang naar de winkel niet vinden, ook staan er nergens een bouwhekdoek met richtingen. Je besluit ten slotte toch maar gewoon naar een andere winkel te gaan, net zo makkelijk. 

Als winkel zijnde wil je dit soort dingen absoluut voorkomen. Duidelijkheid en klantgerichtheid is immers alles. Maar goed als je midden in een verbouwing zit kan dat natuurlijk lastig zijn. Toch is het niet onmogelijk. Hier zeggen we hoe je ervoor kan zorgen dat klanten jouw winkel kunnen vinden, ook al zit je in een verbouwing!

Bouwhekdoeken bieden de oplossing

We hebben het al wel een klein beetje verklapt, maar een bouwhekdoek is echt de perfecte oplossing voor een dergelijk probleem. Bij de bouw wordt natuurlijk veel gebruikt gemaakt van hekken. Vaak van die lelijke metalen dingen. Maar deze hekken kun je natuurlijk super goed gebruik om een doek aan op te hangen met instructies. 

Wat doe je dan? Nou je zoekt op internet naar een verkoper van bouwhekken en je laat deze zo ontwerpen dat ze kunnen fungeren als richtingaanwijzers. Op deze manier kijk je én niet tegen lelijke hekken aan, én zorg je ervoor dat klanten je winkel kunnen vinden. Ideaal toch!