Brother scanncut

Normaliter zal ik hier niet over schrijven maar wil toch even doorgeven dat je met een Brother scanncut meer kan als normaal!

Ik was namelijk voor enkele weken terug op zoek naar een geschikte scanner om te gebruiken voor zowel op school als thuis. Met de Brother scanner hoef ik me nergens meer zorgen voor te maken! Hiermee kan ik namelijk vanaf mijn telefoon inscannen om het vervolgens direct te laten afdrukken, ideaal toch?

logo (3)

Deze scanner wilde ik maar al te graag waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een goedkope versie ervan. Ik zit immers niet te wachten op hoge kosten als student zijnde…

Vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van huissteden.nl waar ik diverse goedkope scanners heb gevonden voor een aantrekkelijke prijs. Deze scanner wordt dan ook nog eens netjes bezorgd op het door mij opgegeven locatie! Vanaf het moment dat ik besteld had tot het moment dat het werd bezorgd zat er 2 dagen tussen, naar mijn mening is dit ongelooflijk snel! Moet ook wel eerlijk zeggen dat ik vanaf dat moment continu met de scanner op stap ben geweest!