Jacob Cohen Jeans voor heren

Waarom een zwembroek goed moet passen

Een zwembroek moet goed passen. Ik denk dat we het daar allemaal eens over zijn met elkaar. Zoals een ralph lauren zwembroek bijvoorbeeld. Geen gedoe met een zwembroek die afzakt, of veels te wijd zit. Je wil er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien, en uiteraard ook goed comfort hebben. En een te kleine zwembroek zit je natuurlijk ook niet op te wachten… Tijdens het zwemmen wil je natuurlijk vrij kunnen bewegen. Maar ook de pasvorm van de zwembroek is van belang. We zijn namelijk allemaal anders gebouwd als mensen. Jij moet de zwembroek kiezen, maar de zwembroek moet ook jou kiezen.

Welke maat neem ik dan?

De maat kiezen van bijvoorbeeld een ralph lauren zwembroek kan een uitdaging zijn, maar het hoeft natuurlijk niet. Ga je gokken en bestel je maar een maat die denkt dat je gaat passen? Dan zit er een kans in dat het niet gaat passen. Iedere zwembroek valt weer anders op je lichaam, iedere zwembroek heeft een andere pasvorm, en iedere zwembroek heeft een andere sizing. Daar moet je dan natuurlijk allemaal rekening mee houden. Maar weet je wat nu heel handig is? Vaak kun je bepaalde dingen van je lichaam wel opmeten en dan de maattabel checken van het product. Dan gaat het bijna altijd wel goed.

Welke pasvorm en kleur ga ik dan voor?

Dat ligt er uiteraard helemaal aan waar jij van houdt, en waar jouw voorkeuren liggen! Wil je graag wat sportiefs? Wil je een wat langer model? Een model wat korter is? Een model dat er tussenin zit? Ga je voor basic? Of spring je er liever tussenuit met details, printjes, en kleurtjes? Er is in ieder geval keuze genoeg! Sommige mensen gaan liever voor een model wat niet al teveel opvalt. Anderen gaan liever voor een model wat eruit springt. Denk er bijvoorbeeld aan dat de een voor gewoon zwart gaat, en de ander voor fel oranje.