Inebrya shampoo

Waarom Inebrya shampoo?

Shampoo is een product in vloeibare vorm dat bedoeld is om je haren te wassen. Je hebt ook shampoo in spray- of poedervorm en dit wordt ‘droogshampoo’ genoemd. Inebrya is een merk dat onder andere Inebrya shampoo aanbiedt, maar ze bieden nog veel meer haar reinigings- en haarverzorgingsproducten aan. 

Inebrya

Schoonheid is elegantie. De unieke en onmiskenbare Made-in-Italy stijl van Inebrya met aandacht voor detail, kwaliteit en mode gaat inmiddels de hele wereld over. In het haar vertaalt zich dit in een combinatie van fluweelzachte, sprekende en harmonieuze kleuren en in het zoeken naar kapsels die de natuurlijke schoonheid accentueren. Het volledige assortiment dat aan alle technische aspecten voldoet, de geweldige prestaties van de producten en de volledigheid in de professionele sector stellen Inebrya in staat om zelfs salons een complete merkervaring te bieden. Haar dat behandeld wordt met Inebrya kenmerkt zich door een zacht, zijdeachtig en gehydrateerd effect.

Niet alleen shampoo, ook verzorging

Inebrya biedt niet alleen shampoo aan, maar ook haarverzorgings- en haar reinigingsproducten. Inebrya Haarmasker is bijvoorbeeld haarmasker geschikt voor droog, pluizig en gekleurd haar. Het reinigt de hoofdhuid op doeltreffende wijze en geeft het haar zijn natuurlijke schoonheid terug. Het voedende masker voedt, beschermt en geeft het haar veerkracht en verbetert de doorkambaarheid. Ook is er een Inebrya Kromask en een Inebrya Styling te vinden in het assortiment.